Spěcháte na pneumatiky ?

 

Spěcháte na pneumatiky nebo autobaterie ?

 V takovém případě nás telefonicky kontaktujte. Budeme se Vám  ihned věnovat a již při prvním hovoru se dozvíte přesnou cenu a dostupnost Vámi poptávaných pneu, autobaterií nebo disků

Nebojte se zeptat i na jiný rozměr, který jste nenašli na našich stránkách.

+420 605 254 226

 

Anketa
Jakou autobaterii můžete doporučit ostatním?
Počítadlo přístupů

DOPORUČUJEME

CUKRÁRNA - KAVÁRNA

vynikající zákusky, zmrzlina, káva...

www.caffecokolada.cz

-

VÝBORNÉ SLUŽBY A SERVIS

Úprava vody, filtrace vody, změkčení vody - Upravená voda.cz

www.upravenavoda.cz/

 

 

Ochrana osobních údajů / GDPR

Prohlášení společnosti Pneuconex s.r.o. o ochraně osobních údajů

 

Shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje výhradně v souladu s ustanoveními na ochranu osobních údajů České republiky . Jedná se zejména o ustanovení zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů

 

  1. Správcem osobních údajů je Pneuconex s.r.o. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa:  Podbabská 1112/13, 160 00 Praha 6

Email:  pneu.velisek@seznam.cz

Telefon: +420605217240
 

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat

 

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky, v rozsahu  - jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo, rodné číslo, popřípadě Identifikační číslo a bydliště.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit, pro tyto účely je možné poskytnou tyto informace zpracovatelům, se kterými naše společnost spolupracuje podle platných pravidel GDPR.
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí zákonné doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

Příjemci osobních údajů (zpracovatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo opravu osobních údajů.
  • právo na výmaz osobních údajů.
  • právo vznést námitku proti zpracování a
  • právo na přenositelnost údajů.
  1. právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v tomto dokumentu.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 24.5.2018.

Konfigurátor Autobaterie

  VYHLEDEJTE  SI  AUTOBATERII VARTA PODLE  SVÉHO  AUTOMOBILU

Pro snadný výběr baterie VARTA doporučujeme konfigurátor zde 

.(otevře se nové okno)

Potom stačí opsat typ baterie (kapacitu baterie - např. 74Ah, popř. výrobní řadu - např.  SILVER dynamic) a zadat ji do vyhledávání v našem e-shopu.
Pokud nemáte zájem o baterii VARTA, konfigurátor je vhodný alespoň pro ověření rozměrů baterie kdy můžete najít alternetivu k baterii VARTA od firem YUASA nebo OPTIMA o stejných rozměrech a parametrech.

 

Díky tomuto navigátoru snadno a rychle zjistíte, který akumulátor je vhodný právě pro Váš vůz.

"AKCE"

                                                                                                                                10 kg Pb     299,-

                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                        

 

 
Pneuconex s.r.o. Sunlight webdesign - tvorba e-shopu